jump to navigation

कोलेस्टेरॉल नियंत्रण March 10, 2007

Posted by indianalternativemedicine in आजार.
trackback

चौरस आहार म्हणजे त्यात सर्व घटकांचा समावेश असला पाहिजे. म्हणजेच त्यात इसेन्शिअल फॅटी ऍसिड्स, फायबर, जीवनसत्वं, खनिजं, फॉलिक ऍसिड्स, एन्झाइम्स असे महत्त्वाचे घटक असावेत. या घटकांमुळे शरीरातलं वाईट कोलेस्टेरॉल (एलडीएल) कमी होऊन चांगल्या कोलेस्टेरॉलचं (एचडीएल) प्रमाण वाढतं. त्यासाठी काही टिप्स

http://maharashtratimes.indiatimes.com/articleshow/1731600.cms

Comments»

No comments yet — be the first.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: